Kalvis Lapsiņš barista


Mans vārds ir Kalvis un ir pāgājuši  jau 8 gadi kopš mani apbūra kafija. Uzskatu, ka kafija ir māksla un katra tasīte ir neatkārtojams mākslas darbs.

Vairākus gadus esmu nostrādājis kafejnīcās, kur esmu ieguvis pieredzi strādājot par baristu, baristu trenneri un kafejnīcas vadītāju.  Gadiem ejot sapratu, ka man vislabāk pie sirds iet tieši cilvēku apmācīšana - dalīšanās ar savām zināšanām un aizrautību, tāpēc vairākus gadus strādāju un uzkrāju pieredzi kā baristu trenneris kafijas grauzētavā. Šajā laikā ieguvu starptautisku pieredzi un esmu pabeidzis dažāda līmeņa SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) kursus.

Kafijas grauzdēšana pievērsos, jo vienmēr ir apbūrusi tikko grauzdētas kafijas smarža un ir bijusi vēlme saprast, kā kafijas grauzdētāji spēj atrast un izcelt katras kafijas unikālo garšu. 

Kafijai ir neatņemama vieta Tavā ikdienā, bet cik daudz patiesībā Tu zini par to? Iepērkoties cilvēki lielu uzmanību pievērš, cik svaiga un no kurienes ir nākusi maize, augļi un citi pārtikas produkti, bet cik bieži Tu apstājies un paskaties no kurienes nākusi un cik svaiga ir kafija, ko esi nolēmis iegādāties? Kafija savas unikālās garšas īpašības zaudē ļoti, ļoti ātri. Mans aicinājums Tev  ir sākt domāt par kafiju kā par jebkuru citu pārtikas produktu.

IZVĒLIES SVAIGU!

Dabas ieskauta, kafijas grauzdētava "Tīrs Miers" atrodas Vidzemes pusē. Mēs vēlamies Tev piedāvāt iespēju izbaudīt īstu kafijas garšu, kas ir savādāka, ko esi pieradis sajust ikdienā. Mēs vēlamies Tev izstāstīt kafijas stāstu un iemācīt kā pagatavot kafiju visdažādākajos veidos.

PALDIES! 

LAI LABI GARŠO!

Video: www.mozello.lv


Video: www.tuesi.lv


0
SEKO MUMS

 .